Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 6 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 11 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 6 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 5 months, 4 weeks
Kort hår
Tor, 3 years, 6 months
Ravelry
Camilla, 3 years, 1 month
Melody Gardot
Camilla, 5 years
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 5 years, 3 months
50 book challenge
Camilla, 6 months, 3 weeks
Ten years ago
Moldejazz 2014, del II
Tor
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

Tanker mens filmen skyller

Ja, da sitter jeg altså på pcen på mørkerommet, og skyller film. Jeg er mutters alene, for Eivind ville ikke komme ned, og møtet begynner ikke før om 50 minutter, så ingen andre har kommet ennå. Derfor tenkte jeg at jeg kunne benytte sjansen til å skrive her. Filmen skal jo skylle i 25 minutter, som burde holde til en artikkel uten mye research.

Sannheten er forresten at jeg egentlig hadde tenkt at jeg skulle stikke å skaffe meg middag (pølse på Narvesen) mens filmen skylte, men så kom jeg til å tenke på at det kunne jo hende at sluken gikk tett, og det ville vært teit å forårsake en oversvømmelse. Det er faktisk trippelt teit å tenke sånn, men jeg gjør det allikvel.

Trippelt teit, sier du, hvorfor det?

Jo, fordi:

1:
Jeg ser ikke vasken fra her jeg sitter, så hvis jeg skal merke oversvømmelsen må den først oversvømme mørkerommet, så oppholdsrommet, og så, når vannet begynner å renne inn på pc-rommet vil jeg kanskje merke det.

2:
Filmen står til skylling i en vask. Med den flowen jeg bruker er tar det sannsynligvis mer enn 20 minutter før det renner over kanten, om avløpet plutselig skulle bli tett.

3:
Siden jeg ikke spiser nå må jeg spise etterpå, altså mens filmen tørker. Det igjen er trippelt teit, fordi:

3-1:
Da risikerer jeg brann i stedetfor oversvømmelse, og brann er nok verre.

3-2:
Brannen vil jeg sannsynligvis kunne oppdage fra der jeg sitter, fordi tørkeskapet sannsynligvis vil begynne å lage rare lyder hvis motoren tar fyr.

3-3:
Det er langt mer sannsynlig at det gamle tørkeskapet skal spontan-antenne enn at vasken skal spontan-gå-tett.

Der gikk jeg og sjekket. Alt ser fint ut.

Ellers kan jeg jo si litt om forrige uke. Jeg må si jeg er passe fornøyd med dannelse-uken. Jeg fikk jo fire gratis temaer å skrive om, og i tillegg fikk vi disse listene, som var morsomme, og en herlig artikkel fra Jørgen og musikk og suppe. Kanskje jeg skal lage suppen neste lørdag? Det kan være en tanke. I tillegg fikk vi jo et gjesteinnlegg fra Silje, og vi fikk lurt Matteus til å legge inn en sak helt selv, så da er nok terskelen lavere neste gang, og plutselig er han fast skribent han også. Muahahah. Ellers hadde jeg håpt på å få litt mer om historie, kanskje om filmer man burde kjenne til, og fra Eivind håpte jeg å få Dataspille man burde kjenne til, men den gang ei. Men det er jo slikt som kan komme nårsomhelst senere.

Bildene så forresten kurante ut. De som skyller altså. Det er bilder fra kameraklubben studiofotografering i går, tatt med Alasans Hasselblad. Mmmm, mellomformat. Det var en ganske koslig seanse, vi var bare 7 stykker, og vi byttet litt på å sitte modell og slikt. Veldig uformelt og fint. Jeg bestemte meg for å sitte en stund først, for å bli ferdig med min plikt, og det var ganske kurant. Jeg gjorde mitt beste for å være en vanskelig diva, ved å forlange påfyll av kaffe hele tiden. Jeg tror det ble tatt noen småspennende bilder av meg, og hvis jeg får tynt de som tok dem er det mulig jeg kan legge opp noe her.

For å gjøre denne posten tror jeg at jeg skal legge til et bilde. Hang on mens jeg produserer noe sterk kunst.

...

Da har jeg tatt et bilde, ordnet det, fått det opp på hjemmeområdet og greier, nå begynner folk å komme, så nå avslutter jeg med bildet.
-Tor Nordam

Comments

Diverse,  07.02.05 22:28

nydelig bilde.
virkelig.
kjempefint.
det må jeg si.
hilsen camilla

Are,  08.02.05 04:12

Ja - kult bilde!
Og hvis ikke Eivind kommer meg i forkjøpet tror jeg jammen jeg skal skrive litt om dataspill man bør vite litt om. Hehe. Ingen deadline. Eivind er nok biased mot eventyrspill, jeg er mer strategi-fyr, så de er kanskje ikke så dumt om vi skriver noe begge to.

Forøvrig er det helt utrolig hvor mye ulogisk man egentlig gjør. *spille Rome: Total War*
Category
Miscellaneous
Tags
teite ting
mørkerom
kaktus
Views
4617
Google hits
2
Last google search
tørkeskapet tok fyr