Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 3 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 8 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 3 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 3 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 3 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 2 months, 3 weeks
Kort hår
Tor, 3 years, 3 months
Ravelry
Camilla, 2 years, 10 months
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 9 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 5 years
50 book challenge
Camilla, 3 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

Et anstrøg af dekadence

Aiaiai, for en langhelg. De siste dagene har det virkelig vært sommer i Trondheim, og den kom egentlig ganske brått på. For litt over en måned siden lå det fortsatt masse is og snø her og der, et par uker senere var alt borte, og de siste fire dagene har det egentlig vært litt i varmeste laget for min del. I går, for eksempel, var det perfekt temperatur for å sitte ute fra åtte om morgenen og helt til solen nådde verandaen min i tre-tiden, da ble det nesten uutholdelig frem til solen forsvant bak en sky i åttetiden, og etter det var det vært fint. I skrivende stund, rundt midnatt, sitter jeg altså ute i bare skjorte og bukse og nyter en cognac*. For ekstra dekadence har jeg til og med tatt ut en lenestol til Camilla. Når jeg får meg hus skal jeg helt klart ha en slik bred skyvedør ut mot verandaen, og et sett møbler som lett lar seg flytte ut. Gjerne både lenestoler, sofa og salongbord.

Litt rart bilde, som ikke helt fanger den fine stemningen som er når man sitter ute ganske sent om kvelden og det er nesten helt stille og perfekt temperatur.

Det er nesten litt deprimerende at det bare er fem uker til sommeren er på hell, men det er egentlig greit også. Blir det noe særlig varmere nå tror jeg nesten jeg blir nødt til å flytte nordover til Svalbard eller noe.

Men jo, langhelg. Jeg hadde egentlig planer om å utrette både det ene og det andre, men så kom altså dette fine været, og da ble jeg i grunnen nødt til å sitte mye på verandaen og lese, jogge noen turer i marka og i det hele tatt nyte livet. Litt har jeg likevel fått utrettet, om ikke akkurat de tingene jeg hadde planlagt. For eksempel kom naboen som bor over meg og lurte på om det passet at han vasket verandaen sin. Vi bor jo slik til at det drypper ganske mye på naboen under når man gjør slike ting, så det er greit å si fra så man ikke dynker naboen i alger og verandarens midt under middagen. Så siden verandaen min uansett ville bli skitten, og siden naboen over også advarte naboen under, benyttet jeg anledningen til å vaske min egen veranda. Den er bare 4 kvadratmeter, og det er det eneste utvendige vedlikeholdet jeg er ansvarlig for, men det føles likevel veldig voksent.

I andre nyheter kan jeg melde at jeg har bestemt meg for å prøve å være litt mer slepphendt med å skrive artikler selv om jeg ikke nødvendigvis har noe dypt å skrive om. Jeg føler jeg har vært litt slapp i det siste, og jeg kunne tenke meg å prøve å finne tilbake til mojoen jeg hadde i gamle dager. Ikke minst fordi det er veldig trivelig for min egen del å se tilbake på hva jeg drev med. Kanskje kan man si at jeg egentlig burde skrive en dagbok i stedet, men når man ser på hva som postes rundtomkring på internettene nå om dagen tror jeg likevel ikke jeg trenger å skamme meg noe særlig.

*Takk til mine kollegaer som ga meg denne cognacen til disputasen. Den er aldeles utmerket.

Comments

Jeg så en liste over ting man bør gjøre for å unngå å bli spist av en isbjørn, og på toppen av den listen sto det "ikke gå dit isbjørnene bor". Og det har jeg tenkt å holde meg til.
Karoline,  22.05.13 21:02

Hvordan kom du over den listen, Camilla?

På Twitter?
Jeg begynner å bli gammel, og da svikter fort hukommelsen litt.

uhm

Karoline,  23.05.13 10:39

Nei, bare lurte! Eller.. Hm. Hjelpes. Mulig det var meg.. Æææ
Jeg skylder på eksamen imorgen. Du kan skylde på alderen. Skål.
Category
Today's exploits
Tags
Trondheim
veranda
vær
Views
4851