Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 6 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 11 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 6 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 5 months, 3 weeks
Kort hår
Tor, 3 years, 6 months
Ravelry
Camilla, 3 years, 1 month
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 12 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 5 years, 3 months
50 book challenge
Camilla, 6 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

Merchandise - En guide til ubrukelige ting. Del I

Det finnes mye spennende skrot man kan få kjøpt på internett, men det finnes også mye dårlig skrot. Følg med, mens calcuttagutta forteller deg hva du bør kjøpe, og hva du bør styre unna.

Cafepress.com er et sted som selger ting for deg. Har du en ide til stasj du vil selge, men synes det er litt drastisk å investere i din egen koppefabrikk? Da er dette antagelig stedet for deg. Praktisk talt alle mindre nettsteder med eget merchandise selger sakene sine gjennom Cafepress. Jeg går ut fra at det er forholdsvis billig å få dem til å lage ting, også får du forholdsvis lite av overskuddet fra salget.

Wotmania er et eksempel på et sted som selger stasj gjennom Cafepress. Utvalget er ikke verdens største, men det de mangler der tar de lett igjen i stilrenhet. Sjekk ut denne f.eks. Veldig kul, kun kort tekst, ingen logo eller noe annet tullball. Jeg har selv eid to slike, men har nå knust begge.

Et annet eksempel på folk som selger gjennom cafepress er rightwingstuff.com. Når du er er ferdig med å være sjokkert over at dette faktisk later til å være ekte høyre-dingser kommer du sikkert til å oppdage at det finnes mye festlig her. Denne eller denne til dømes, men se litt nøyere, så ser du at det er er en logo med url og greier på baksiden. Ikke særlig kult i det hele tatt. Spesielt ikke for høyrehendte, for når man drikker av denne er da den store logoen mot en selv, mens den lille logoen til rightwingstuff er ut mot folket. Det skal forøvrig være historiske årsaker til at logoer, navn og annet er plassert slik på kopper. Drikker man med venstre hånd, for raskere å kunne nå sverdet eller pistolen med høyre, så er logoen riktig plassert.

Mange aviser selger bilder fra egne fotografer. New York Times er naturligvis intet unntak. Her kan du f.eks. kjøpe et bilde av F-18-jagere i luften over brennende oljebrønner. Om ikke dette vekker den patriotiske trangen til å masjere, synge og kjøpe en "Support our troops"-bumpersticker er det noe galt. De har antagelig mange bra bilder også, men en del av dette later til å være limited-edition signerte greier med skremmende priser, og det som ikke er begrenset koster også lett 500 bucks.

Bilder får man også kjøpt på butikken til Deviantart.com, og ofte til langt hyggeligere priser. Veldig mye kult, og 12"x18" prints til $18 er ikke avskrekkende. Løp og kjøp. Bildet Tore snakket om her fås kjøpt derfra.

Magneter er alltid gøy. Her ser du en rekke festlige ting du kan kjøpe som har med magneter å gjøre, men det er ikke faktisk en netshop. Det finner du derimot her, og en del av dette stasjet er bare über. Sjekk f.eks. ut denne magnet-skulpturen. Kommer som byggesett som inneholder 288 magneter og 120 små stålkuler. Sikkert et sabla arbeid å montere uten at den setter seg fast i seg selv, men utrolig kul.

Så da kan dere bare shoppe i vei, og hvis noen andre sitter på en haug med bra steder å kjøpe morsomme ting er det bare å plukke opp pinnen og skrive del II i denne serien.

-Tor Nordam

Comments

Camilla,  04.06.05 23:54

Jeg vil ha contra café. Bytter ut Max Havelar og Cup of Excellence fra idag av.
Genial idé.
Bedre enn W ketchup.

Tore,  05.06.05 02:06

Vi burde ha vittige calcuttaguttakopper. Eller ikke.

Nei, jeg har ikke fikset rss-tingen enda. Håper ingen lar seg provosere så voldsomt over at den ser stygg ut. Er jo tilbake i min herlige 12timeromdagen-jobb etter en måned på sofaen, så jeg har knapt hatt overskudd til å gjøre noe som helst. Men jeg skal se på det i morgen. Jeg lover.
Category
Miscellaneous
Tags
Views
5221
Google hits
2
Last google search
magneter byggesett -prisguide