Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 6 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 11 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 6 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 5 months, 3 weeks
Kort hår
Tor, 3 years, 6 months
Ravelry
Camilla, 3 years, 1 month
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 12 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 5 years, 3 months
50 book challenge
Camilla, 6 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

På den annen side

For å si det som det er burde alle delta i denne.

Dessuten går tiden alt for fort. Ta i dag som eksempel. Hva har jeg gjort i dag? Jeg var på jobb fra halv åtte til fem. Deretter dro jeg på butikken, for å handle, i anledning at jeg er hjemme alene. Mor og far i er nemlig på de britiske øyer. Så dro jeg innom Camilla, som utnyttet meg på det groveste. Ikke bare måtte jeg ringe NSB kundeservice og late som om jeg var Silje for å finne ut om de kunne hente togbilletter samme dag som toget gikk (noe de naturligvis kunne), men jeg måtte også frakte noen bøker i min automobil. (Har du ikke tatt lappen ennå? Mitt råd: Ikke gjør det. Kjøp heller øl for pengene.)

Når jeg endelig kom meg hjem var sikkert klokken noe slikt som halv sju. Så lagde jeg pizza, og spiste den sammen med Jørgen og Anders, mens jeg stå et småvittig program om leiligheter for folk med for mye penger. Når jeg endelig fikk kastet ut Anders var klokka halv ti eller noe slikt, og dagen var borte. Sett slikt.

Som om ikke det var nok gikk tilogmed tiden kjempefort på jobb i dag. Det begynte litt kjipt, med at det var litt kaldt, og jeg slo kneet mitt, men vips var det kaffepause, og så, ka-svisj, var det matpause, og så var klokken 5. Tenk det, tilogmed på jobb er det ikke kjedelig nok til at tiden går sakte.

For å få maksimalt ut av sommerferien min tror jeg derfor at jeg skal klatre opp på et fjell, og sitte der helt alene og spise reinlav og drikke regnvann (som det har vært mer enn nok av så langt i allefall). Da skal vi se tiden går sakte, slik den burde gjøre når det er "sommer".

Tors topp-tips til tregere tid:

1)
Har du jobb? Da bør du konstant spørre sjefen din om noe å gjøre. Spør du ofte nok vil han føle seg forpliktet til å dikte opp oppdrag selv om det ikke er noe som haster. F.eks. kan du bli satt til å koste ute når det regner, selv om det ikke trengs kosting.

2)
Har du ikke jobb? Sørg for at alle vennene dine har det, så du ikke kan gjøre noe annet enn å se i veggen før klokken er 5 og vennene dine er ferdige.

3)
Gjør husarbeid, men uten tidsfrist. Det er en kjent sak at tiden går hysterisk fort hvis du bare har en halvtime på å rydde huset.

4)
Se på vann som koker. Vi vet jo at vannet ikke koker mens du ser på det, og siden vann på en komfyr som regel koker i løpet av et par minutter betyr det at du kan strekke et par minutter så lenge du bare vil. Har du det travelt? Bruk vannkoker.

5)
Baker du brød? Bruker du kjipe former som nekter å slippe brødene, selv om du smurte? Tiden fra du tar ut det første brødet, og ødelegger det i forsøket på å få det ut av formen, og til du føler deg sikker på at det neste brødet vil falle vakkert ut, føles dritlang. Og det verste er at det neste brødet uansett vil bli ødelagt.

-Tor Nordam

Comments

Camilla,  28.06.05 10:44

Jeg lo høyt. Men jeg er ikke på langt nær kreativ nok til å vinne en M-stripe. Beklager. Jeg gir deg tillatelse til å poste en under mitt navn.
Category
Miscellaneous
Tags
Views
4942
Google hits
1
Last google search
spise reinlav