Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 6 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 11 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 6 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 5 months, 3 weeks
Kort hår
Tor, 3 years, 6 months
Ravelry
Camilla, 3 years, 1 month
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 12 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 5 years, 3 months
50 book challenge
Camilla, 6 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

Tankespinn om ingenting

Tittelen har egentlig ikke noe med dagens post å gjøre, jeg bare synes det var fint, fordi det nesten rimte, akkurat som mesteparten av Kjendisparty med Jå9 og OnklP.

Det første jeg føler at jeg må melde i dag er jeg har slått på stortromma, og kjøpt www.calcuttagutta.com. Det har jeg gjort fordi jeg kjedet meg og ikke ville lese algebra, og for at det skal se ut som at jeg gjør en innsats med fornyingen av calcuttagutta. Sannheten er naturligvis at det var latterlig enkelt, og at den viktigste effekten av kjøpet er at Are kommer til å føle at han må jobbe enda raskere med forumet han og Anders skriver.

Det kostet 683 kroner, og jeg er naturligvis glad for alle som vil være med å spleise, men la meg presisere at det ikke er et krav at man spytter i penger for å få bli skribent. Calcuttagutta er så demokratisk som det kan bli, og slipper til alle som vil ytre seg. Så lenge de ikke vil ytre politiske eller religiøse ekstreme meninger, eller spre rasisme eller pornografi, for det er i strid med reglene til domeneshop.no.

Noe av det kuleste med pakken jeg kjøpte er at vi får 20 epostkontoer med 250 mb plass hver. Det betyr at alle skribenter vil få fornavn@calcuttagutta.com. Rocker det eller? Det er mulig vi kunne fått alt dette hos OnkelJan eller AndersBjarne eller SkapetTilEivind, men nå slipper vi å snylte på andre folks båndbredde, og det er jo bra.

Ellers har jeg gått hen og kjøpt meg sykkeldekk. Framdekket på sykkelen min har en eller annen gang tatt borti bremseklossen, eller motsatt om man ønsker å se slik på det, og det fører til at det ser litt frynsete ut. Å krasje med en lastebil en regntung morgen på vei til Gløs er ikke en særlig bra måte å dø på, så jeg tenkte det var like greit å skaffe et nytt. Da kjøpte jeg like godt nytt bakdekk samtidig, og jammen kjøpte jeg ikke slike pingledekk som er tilpasset asfaltsykling og ikke fjellsykling. Den skitne sannheten er jo at jeg utelukkende sykler på asfalt her i Trondheim, så jeg kunne like godt skaffe meg racing-slicks. Jeg regner med at dette vil spare meg flere sekunder på vei til skolen hver dag. Dermed kan jeg sove flere sekunder lengre hver dag, og f.eks. 20 sekunder om dagen blir nesten to timer på ett år. Det er ganske mye, og jeg regner med at jeg vil bli en bedre student og et mer harmonisk menneske allerde om få dager.

Det var en ting til jeg tenkte jeg skulle skrive om, men det kommer jeg ikke på, så da får det bare være.

Helt til slutt vil jeg få gratulere våre to nyeste skribenter, Camilla og Kristian. Kristian har ikke akseptert invitasjonen ennå, men jeg regner med vi får se spennende innlegg fra ham om få dager. Jeg har skyhøye forventninger.

Hah, nå kom jeg på hva det var jeg skulle si. I dag er det 44 år siden Yuri Gagarin ble første menneske i verdensrommet. Heder og ære. Hadde han fortsatt vært i live ville han ha vært 71 år, men akk, han ble drept under trening i en toseters Mig-17. Hakket mer dramatisk enn å bli most av en lastebil på vei til skolen vil jeg si. Det synes også de som bestemte i Sovjet den gangen, og sørget for at han ble begravet i en eller annen vegg i Kreml (the Kremlin Wall).

-Tor Nordam

Comments

Camilla,  12.04.05 21:10

Jeg må si at min post hadde bedre research enn din.
Eller litt.
Mer, i alle fall.
Ellers må jeg si jeg er ganske fornøyd med å slå et slag for kvinnefrigjøring og all den jazzen ved å sørge for at det ikke bare er gutteskribenter på calcuttagutta.
Jeg måtte visst love å ikke lage kjempefuss og tvinge dere til å endre navn til calcuttagutta-og jenta.

Are,  12.04.05 22:29

Kult!!

Jeg bare sier det igjen, kult!!

Med ett slag får jeg prestasjonsangst for hva jeg kan klare å surre i hop - men vi er godt i gang, forhåpentligvis kommer det en link her snart til test-nettsted :D

*lage frokost, komme tilbake med mer*