Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 6 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 11 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 6 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 5 months, 3 weeks
Kort hår
Tor, 3 years, 6 months
Ravelry
Camilla, 3 years, 1 month
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 12 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 5 years, 3 months
50 book challenge
Camilla, 6 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

HP kundestøtte og skoleprosjekt

Jepp, i dag blir det generelle betraktninger, og da vil jeg begynne med å fortelle om mine erfaringer med HP kundestøtte. Jeg sendte dem nemlig en mail på lørdag, for å få orden på et problem med mine foreldres scanner.

Neste gang jeg sjekket mailen hadde jeg fått to mailer, pluss et autosvar. Den første mailen var en firesiders sak, som i detalj beskrev tre mulige fremgangsmåter for å løse problemet. Den var skrevet av Jessica, som lovte å følge meg opp personlig, og bla og bla, og bare å ta kontakt hvis problemet ikke løser seg, eller hvis det er noe annet, eller hvis det blir ordnings.

Neste mail var fra Nancy, som også lovte å følge meg opp personlig, og som lurte på om det var oppstått et problem siden jeg ikke hadde bekreftet at saken var løst. Jeg svarte at det ikke var noe problem, jeg hadde bare ikke hatt tid til å se på det ennå.

Neste gang jeg sjekket mailen var i dag, og da hadde jammen både Ammar, Nicky og Jessica sendt meg mailer, og alle sammen lurte på om det gikk bra, og alle sammen lovte å følge meg opp personlig til problemet var løst.

I dag fikk jeg baken i gir, og fikset biffen ved hjelp av instruksjonene, og følte at det var på sin plass å sende en mail for å si fra. Her er det jeg skrev:


Dear Nicky,

I'm pleased to inform you that my problem has been solved, thanks to Jessica's comprehenseive instructions. I'm most grateful. Please relay my thanks to her.

If you could also let Ammar and Nancy know, I would be very happy, as they have both promised to follow me up personally until my issue was resolved.

Sincerely,
Tor Nordam


Ellers har jeg lovt å hjelpe min søster med et prosjekt i biologi. De fikk i oppgave i september å presse eller fotografere 40 arter, og samle i et hefte. Det kunne være dyr, insekter, planter, fisker eller fugler. Og sopp sikkert.

Jeg er av den kjipe typen, som sikkert ville gjort unna dette i september, mens det forstatt var bart og fint i skogen, og forstatt var blader på busker og trær, og mens det forstatt fantes blomster og strå og slikt. Men det ble ikke utfordring nok for søsteren, som begynte i dag. Så langt har vi fotografert 9 arter, som inkluderer omtrent alt av planter som stikker opp av snøen, pluss en katt. Forslag mottas med takk.

Senere var det snakk om å fotografere i Kringstadbukta, og hvis det blir noe bra får dere sikkert se resultatet, for Are har bedt om bilder fra Molde, og jeg kan ikke skuffe min mest trofaste kommentator.

-Tor Nordam

Comments

Are,  21.03.05 23:54

Hehe :) Ingenting er som å begynne utrolig seint med prosjektoppgaver.

Interessant det med HP. De har jo slitt nokså hardt i det siste, og gode gamle Carly Fiorina, den kvinnelige CEOen med høy profil, gikk jo av for litt siden. Kort sagt har de slått sammen en gjeng som tjener penger (printergutta) med en annen gjeng som ikke tjener penger (PC-gutta), sånn at det går omtrent i null. Noen luringer vil ha det til at det hadde vært bedre å skille ut disse delene ordentlig, sånn at man kunne effektivisert det som ikke funker eller rett og slett solgt det unna og satse på det man får til.

Nåja, nok om det. Jeg krysser fingrene for gode bilder!

Diverse,  22.03.05 17:12

Jeg ler av data-support-greier.
Særlig når du skriver så morsomt.
Hilsen Camilla
Category
Technology
Tags
HP
brukerstøtte
biologi
prosjektarbeid
Views
4444
Google hits
1
Last google search
hp kundestøtte
Last edited by
Tor, 07.11.10 13:34