Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 6 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 11 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 6 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 5 months, 3 weeks
Kort hår
Tor, 3 years, 6 months
Ravelry
Camilla, 3 years, 1 month
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 12 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 5 years, 3 months
50 book challenge
Camilla, 6 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

Det er ikke alltid så lett å redde verden

Camilla, stakkar, har visst hatt det vanskelig mens jeg har vært borte. Som vi husker spilte hun en del Secret of Mana, på min maskin, siden hennes fortsatt var (er) til fiksing. Så husker vi sikkert at jeg fucket opp og slettet savingen, uten at jeg helt skjønner hvordan det gikk til. Uansett, før jeg dro brente jeg Secret of Mana og emulatoren på en cd, så hun skulle kunne fortsette når hun fikk tilbake laptopen sin. Det viste seg imidlertid å ta mye lengre tid enn antatt. Så lang tid, faktisk, at den fortsatt ikke er tilbake, til tross for at det er over fire uker siden vi leverte den. Men den hårreisende historien om laptopen vil sikkert Camilla fortelle selv, så det skal jeg ikke si så mye om.

Når jeg så hadde dratt gikk Camilla like godt hen og ble syk. Og når man ligger hjemme og er syk er det ganske fett å kunne fordrive tiden med konsollspill av høy kvalitet, så som Secret of Mana. Men det kunne hun altså ikke. Så da jeg kom hjem kastet hun seg over bagasjen min, rev frem macen, og spilte fra Waterpalace til Ice Country i en smell, med relativt mye levling. Men da Camilla skulle spille videre neste dag var det skjedd ett eller annet fuckup, som gjorde at siste saving var i Witch's Castle.

Meget mystisk. Camilla er jo en sånn person som saver heller en gang eller sju for mye, enn en for lite, og det er fullstendig på det rene at hun hadde savet mange ganger etter dette. Så etter det jeg kan se har det altså skjedd noe mystisk. Ikke hadde vi forandret på instillinger i emulatoren heller, så jeg skjønner ingenting. Fra nå av lagrer jeg derfor en freeze-fil på et annet sted på disken når jeg avslutter etter mye spilling.

Ellers har jeg ikke så mye å berette egentlig. De siste dagene har i grunnen vært temmelig begivenhetsløse. I går for eksempel, stod vi opp litt sent, og jeg gikk for å handle etter frokost, for jeg tenkte jeg skulle bake boller. Så glemte jeg å kjøpe kardemomme, melk og yoghurt, så vi gikk en tur for å finne dette. Vi gikk litt frem og tilbake gjennom en park og litt slikt, og tok en del bilder, og vi konstaterte at briter er sære når det gjelder kardemomme. De har rett og slett ikke knust kardemomme, kun sånne grønne belger. Det hadde jeg fra før, men det er ganske mye stress å renske 20 mikroskopiske frø-belger med tre frø i hver, og det er rimelig solide frø, så jeg får ikke most dem skikkelig i morteren min heller. Det skyldes naturligvis at jeg bare har en liten pinglemorter, og ikke et slikt svært granitt-beist som jeg hadde før. Så gikk vi hjem og bakte boller og spiste middag, og så ferdig Return of the King, som er en film løselig basert på boken Return of the King, og store deler av boken Two Towers. Men det har nok Camilla tenkt å si ganske mye mer om. Jeg gleder meg.

-Tor Nordam

Comments

Tore,  29.10.06 19:06

Moralen må være slutt å spill på den jævla emulatoren, det er for girls. Pføy pføy!

Spillene dine har jeg forøvrig fortsatt i trygg forvaring.

Tor,  30.10.06 18:29

Den gjorde det igjen!

Først begynte vi å spille fra der vi hadde savet sist, i Northtown. Da vi senere skulle fortsette var plutselig siste saving i Kakkara, altså før Northtown. Sjokkerende, og helt uforståelig.

Eivind,  30.10.06 23:22

Løsningen er å kjøpe Nintendo DS, tror jeg. For her kommer nemlig Children of Mana snart, for ikke å snakke om Sword of Mana (og New Super Mario Bros) som allerede har kommet!

I tillegg kommer Final Fantasy 3, Zelda: Phantom Hourglass, Contact, Castlevania, flere Phoenix Wright-spill, osvosv.

Are,  31.10.06 16:13

OMG. Spontant-multiplayergaming med DS er utrolig kult. En kar jeg kjenner dukket opp på skolen i dag med DSen sin og Mario Kart DS. Yeah!!

Og minigames i New SMB er skøy!
Category
Games
Tags
emulator
Secret of Mana
Views
5493